Hvad kan vi hjælpe med?

Erhverv

Dygtige juridiske specialister

Vi er virksomhedens juridiske afdeling

Vi arbejder sammen med små og mellemstore virksomheder om alt fra generel ”hverdags-jura” til de mere komplicerede og ofte enkeltstående sager. Vi ønsker, at juraen skal være praksisnær, gennemskuelig og ikke mindst til at forstå. Vi fungerer sideløbende med kerneforretningen, og vi sørger for, at der altid er styr på rettigheder og forpligtelser og ikke mindst de risici, der ofte løbes, når en virksomhed fortsat skal udvikle sig.

I Tholstrup & Co. rådgiver vi kun om det, vi er gode til! Derfor samarbejder vi med dygtige advokater og juridiske specialister på Amager nær København, men også i resten af landet. Vi tilbyder rådgivning inden for særlovsområder for at sikre den bedste rådgivning for jer og jeres virksomhed. Vi har også et stærkt samarbejde med systemleverandører, udviklere og HR udviklingskonsulenter, så det bliver nemmere at holde overblik over data, leverandører, kunder og sørge for udvikling og trivsel hos jeres medarbejdere. Læse mere om vores samarbejder her.

Vi holder os opdateret på den nyeste viden inden for vores felt, og vi holder jer derfor altid orienteret om ny udvikling, der kan få betydning for jeres virksomhed.

Herunder kan du læse mere om hvordan vi kan hjælpe din virksomhed med rådgivning fra jurister og advokater på Amager nær København, men også i resten af landet.