Hvem er “Tholstrup”?

Om os

Hvorfor os?

Alle mennesker og virksomheder indgår i juridisk bindende aftaler, uanset om man er stor eller lille, ung eller gammel, erfaren eller uerfaren. Det være sig med f.eks. leverandører og kunder, udlejer, medarbejdere etc. Alligevel er der mange, der ikke er bevidste om deres forpligtelser og rettigheder i forbindelse med indtræden i en aftale, eller også bliver det ikke prioriteret og derfor ikke undersøgt nærmere. Det kan der være mange forklaringer på, og blandt dem vi oftest hører er: ”vi har ingen konflikter”, ”jura er kompliceret og besværligt” , ”vi tager chancen, for ofte går det godt alligevel” eller ”Vi har tid nok”. De fleste af vores kunder fortæller, at de tidligere også mente, at de ”ikke havde råd til at betale en rådgiver mange tusinde kroner i timen for noget, de alligevel selv kunne finde på nettet”.

Vi forstår det faktisk godt! For at sige det på godt dansk, så har jura ikke den store betydning, når alt går godt, alle er enige, alle er gode venner og alle er sunde og raske. Til gengæld så fylder jura rigtig meget, når tingene pludseligt ikke går, som de skal – og det kan have store konsekvenser, uanset om man er en virksomhed eller en familie.

”Vi hjælper jer med at finde den rigtige løsning, der opfylder jeres mål og ønsker”

Hvem er “Tholstrup”?

Tholstrup & Co. ApS er stiftet og drevet af Katrine Tholstrup. Katrine er oprindeligt uddannet i ledelse og organisation og er i 2017 blevet jurist (cand.jur.) på Københavns Universitet.

Katrine er derudover uddannet bestyrelsesmedlem, certificeret kognitiv coach, DISC konsulent og Experience Economy Expert (Pine & Gilmore).  Katrine har med sin baggrund opnået stor og bredt favnende kommerciel erfaring inden for både virksomhedsledelse og –organisation, HR, og ikke mindst jura, og har frem for alt – indsigt i mennesker. Uddannelse og evner der igen og igen kommer vores kunder og deres vidt forskellige udfordringer til gode.

Hvem er “Co.”?

De fantastiske medarbejdere i Tholstrup & Co. ApS er selvfølgelig en del af “Co.”, men en del af “Co.” er også alle vores kompetente og gode samarbejdspartnere – som vi meget ofte løser vores opgaver sammen med, til gode for vores kunder.

Hos Tholstrup & Co. ApS er vi nemlig dygtige til rigtig meget – men vi ikke er specialister i alt. Vi samarbejder derfor med kompetente specialister inden for en række områder, herunder:

  • Advokater med speciale i særlige juridiske områder f.eks. retssager, skatteforhold, ophavsret, patenter og varemærker
  • Kompetence- og organisationsudvikling
  • Ejendomsadministration
  • Lønadministration, bogholderi og regnskab.
  • Leverandører af IT systemer til f.eks. administration af whistleblower-ordning, varemærker og persondataprocesser
  • Konsulenter med speciale i særlige HR-udviklingsopgaver

Har du brug for bistand eller bare et overblik eller en snak, er du velkommen til at kontakte os enten på e-mail: kontakt@tholstrupco.dk eller telefonisk: 40409960