Skal vi være din eksterne HR-afdeling?

Personalejura og HR

Hos Tholstrup & Co. er vi mere end blot jurister

Tholstrup & Co. fungerer som virksomhedens eksterne HR-afdeling, hvor vi både håndterer det meste inden for personalejura og medvirker til at skabe trivsel i og udvikling af virksomheden.

Alle virksomheder, der har ansatte, kommer i berøring med ansættelses- og arbejdsret, og langt de fleste virksomheder vil gerne sikre, at deres medarbejdere trives og udvikles i deres ansættelse.

Disse områder er traditionelt organisatorisk placeret under ”paraplyen” HR (Human Ressources), men vi oplever ofte, at disse områder ikke altid prioriteres i de små- og mellemstore virksomheder. De klassiske HR-opgaver som udarbejdelse af ansættelseskontrakter, personalepolitikker, rekruttering, facilitering af lønsamtaler etc. ligger ofte i økonomiafdelingen eller hos medarbejdere, der arbejder med noget andet og har HR opgaverne som en sekundær opgave.

Vi forstår det faktisk godt! En virksomhed skal have en vis størrelse, for at det er muligt/rentabelt at have egen HR-afdeling, der kan tage sig af alt fra A-Z, relateret til medarbejdere.

Øget risiko

Ikke desto mindre, er manglende HR-håndtering ofte årsagen til, at der er øget risiko for, at konflikter, der udspringer af ansættelsesforholdet ikke løses, og at medarbejdere søger væk.

Det er opslidende og omkostningstungt at være i konflikt, det er ineffektivt med utilfredse medarbejdere, og det er dyrt at erstatte medarbejdere, der forlader virksomheden. I samarbejde kan vi mindske risikoen og sikre, at din virksomhed har de rigtige medarbejdere, at de hele tiden udvikler sig og ønsker at blive hos jer i lang tid.

Afhængigt af virksomhedens størrelse og mængden af arbejdsopgaver vil vi i samarbejde finde ud af, om en af vores medarbejdere fysisk skal arbejde hos jer et antal timer om måneden, eller om I blot ønsker at anvende os, når behovet opstår.

Vi er jurister placeret i København, men tilbyder også vores ekspertise indenfor personalejura og HR i resten af Danmark.

Læs mere om det, vi kan tilbyde inden for de forskellige HR-områder herunder.